Website, webapp of restyling nodig?

Je bent op zoek naar een website voor je vereniging, een applicatie voor je bedrijf of e-mail marketing voor je klanten. Je hebt een oude website die wel een nieuw jasje kan gebruiken. Geen probleem, ontdek op deze pagina hoe ik je van dienst kan zijn.

Hoe kan ik je helpen:

Informatiesite

De focus van deze websites is de inhoud en ze zijn bedoeld om te informeren. Zodat de bezoeker de laatste nieuwe informatie krijgt, voorzie ik de website van een controlepaneel zodat ze makkelijk aanpasbaar is. Ik help je ook met de teksten en foto’s. Geschikt voor: bedrijfswebsites, portfolios, productinformatie, …

Webapplicatie

Apps zijn geschikt om standaard werk te stroomlijnen. Wanneer je ergens veel manueel werk insteekt, dan kan dat vervangen worden door een app. Bv. als je altijd orders in een excelbestand steekt en dan rondstuurt, dan is één centrale applicatie een goede oplossing. Hierdoor win je aan tijd en kan je focussen op wat echt belangrijk is voor je bedrijf. Geschikt voor: facturatie, orders, klantenbestanden, …

E-commerce

Ik maak voor jou op maat een webshop met betalingssysteem en een zoekmachine. De webshops kunnen zo eenvoudig of complex zijn als je zelf wil. Als je liever eerst met een beperkte webshop begint, dan kan dat ook. De webshop is aangepast aan jouw noden.

E-mail Marketing

E-mail is nog altijd een zeer goede manier om de klant op de hoogte te houden. Ze levert ook een ton aan informatie op zodat je weet wat wel en niet interessant is voor je klanten. Ik help je met het maken en versturen van e-mails zonder spam of zonder je klanten te irriteren.

Mobiel

Zowel gewone website als webapplicaties kunnen worden aangepast voor mobiele toestellen. De tijd dat je een mobiele en gewone website nodig had is voorbij. Nu heb je één website die zowel op grote schermen als kleine schermen werkt. Neem een kijkje op mediaqueri.es en ondek de kracht van responsive design.

Tekstschrijven

Ergens een stukje tekst te veel of te weinig? Gebruiker is weg. Verkeerde kernwoorden? Google is weg. Veel klanten steken veel tijd in het design en vergeten het belangrijkste aspect van een websites, de inhoud. Tekst is één van de belangrijkste zaken van een website. Doe je dit verkeerd, dan ben je niet of slecht vindbaar op de zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw website.

Freelancing

Als je als web- of grafisch bureau handen tekort komt bij een project, dan sta ik je graag bij. Ik werk sinds 2006 als externe kracht. Neem zeker contact op als je op zoek bent naar een allround freelancer die gemakkelijk communiceert en op schema kan werken. Voor meer informatie bezoek geertpasteels.be

Stuur mij een mailtje:

Indien je meer informatie wil of vragen hebt, bel mij gerust eens op 0472.26.24.24, stuur een mailtje naar geert.pasteels@gmail.com of gebruik het contactformulier.